Hírek

Még finomabb az Arany Pulyka Párizsi termékcsalád

Számunkra nagyon fontos a kategória, ezt bizonyítja, hogy a 2013-as évben jelentős forgalomnövekedést értünk el. 2014-ben nagy hangsúlyt fektetünk a párizsi, felvágott kategóriákra, az Arany Pulyka termékcsaládunk megújult a tavasz folyamán, új-finomabb íz, magasabb hústartalom, új csomagolás várja a fogyasztóinkat. Még az idén innovációt tervezünk sertés kategóriában is és itt is cél, hogy fogyasztói vakteszten összehasonlítva a legnagyobb konkurensekkel a megújult sertés párizsinkat, a miénk legyen a leginkább kedvelt változat

A csemegepultos és önkiszolgáló termékek esetében is két irány különül el egymástól, az egyik az első áras -, a másik a magasabb árú, minőségben többet ígérő termékek. Mindkét kategóriában jelentős szerepünk van. A párizsi kereslet a csemegepultos termékek felé tolódik, amihez hozzájárul, hogy a kategóriában erős a kereskedelmi márkák szerepe, amiben szintén aktív részt vállalunk.

A gluténmentes termékek az egészségtudatos életmód kapcsán igen nagy szerepet játszanak a mindennapi életben, ennek kapcsán mi is törekszünk ennek az iránynak a bevezetésére és fent tartására.

Az Arany Pulyka párizsi termékcsaláddal már megújultunk, amihez az év folyamán különböző kereskedelmi promóciókat fogunk társítani, illetve további fejlesztéseken dolgozunk, amivel az idén fogunk előállni.

vissza