További márkáink

Csabahus

Legtöbbünkben pusztán a „Csabai kolbász” említése is felidézi az ínycsiklandó látványt és különleges ízélményt. Nem csoda tehát, hogy a békéscsabai húsüzem hagyományos füstölésű Csabai kolbászkülönlegességei nemcsak itthon, de külföldön is nagy népszerűségnek örvendenek. Hogy mi a titkunk? Az évtizedek óta állandó, magas minőség, az egyedi, markáns ízvilág, a kiváló alapanyagok és a szakmai hozzáértés. Az eredeti Csabai kolbászok kizárólag válogatott sertés- és marhahúsból készülnek, jellegzetes ízüket a több évtizedes hagyomány, a szigorúan őrzött receptúra és az egyedülálló, valódi bükkfa füstölési eljárás adják. A Csabai kolbászok kiváló minőségét szakmai körökben is nagyra értékelik, erről számos hazai és külföldi kitüntetés, elismerés és védjegy tanúskodik.

Finonimo

A márka szlogenje: „Jó minőség – alacsony áron”, amely egyben a márka küldetése is; a legnépszerűbb, minőségi húskészítmények mindenki számára legyenek elérhetőek. A termékcsalád teljesen megújult, mind megjelenésében, mind termékválasztékában. Az új design látványos, egységes, modern, strukturált és letisztult; evvel segítve a fogyasztókat a vásárlás során. Új ízekkel is bővült a termékpaletta, így a legnépszerűbb Finonimo baromfi párizsi mellett megjelent a füstölt és sajtos ízesítés is. A fogyasztók az eddig is népszerű felvágottak és májasok mellett, az intenzív termékbevezetésnek köszönhetően, megtalálhatják Finonimo a sonka, virsli, szalámi és szárazkolbász termékeket önkiszolgáló és csemegepultos verzióban is.